Over MKC&O

MKC&O (opgericht in 1994) is een initiatief van Marianne Keijzer.
Marianne Keijzer is een gedreven verbinder met een scherp oog voor zowel inhoud als processen. Na haar rechtenstudie heeft ze niet alleen opleidingen gevolgd op het gebied van PR en communicatie, maar ook die tot coach en NMI-mediator. Daarnaast heeft ze Prince 2 (projectmanagement) trainingen gedaan om nog meer verdieping te geven aan haar organisatietalent.

Marianne is creatief en analytisch, zorgzaam en betrokken, heeft visie en ruime aandacht voor mensen en onderlinge relaties. Intuïtief en met al haar inlevingsvermogen ontrafelt ze problemen, legt verbanden en zet diverse disciplines interactief en onorthodox in om tot concrete oplossingen te komen.

Uitgebreid netwerk

MKC&O streeft ernaar om tot een compleet resultaat te komen. Daarom werkt MKC&O samen met specialisten uit diverse disciplines die desgewenst ingezet kunnen worden bij de uitvoering van projecten. Het netwerk van MKC&O bestaat uit projectmanagers, procesmanagers, en organisatieadviseurs, maar ook uit mediators, coaches en communicatieadviseurs. Daarnaast maken we regelmatig gebruik van de diensten van juridisch adviseurs, tekstschrijvers, evenementenbureaus, onderwijsdeskundigen etc.

Internationale ervaring in communicatie

Bij MKC&O vindt u een brede ori├źntatie en internationale ervaring, waarbij het werkterrein zich steeds heeft bewogen rond relationele communicatie in de breedste zin van het woord. Zo is MKC&O structureel en projectmatig actief geweest in de exportbevordering naar vele landen.Ook hebben we brancheverenigingen vertegenwoordigd en communicatieadvieswerk verricht in opdracht van overheid en bedrijfsleven.